понеділок, 24 вересня 2012 р.

Листи до М. - Listy do M. (2011)

Моє друге відвідування кінофесту Під високим замком завершилося ще краще від першого. Море позитивних емоцій від чергового фільму сусідів. Детальніше читайте тут: http://kinopoland.blogspot.com/2012/09/lysty-do-m.html

неділю, 23 вересня 2012 р.

четвер, 6 вересня 2012 р.

відкриваю окрему сторінку польського кіно - перший допис

Короткий фільм про кохання - перша публікація. Читайте тут 
Choose your favourite documentary movies online.
http://kinopoland.blogspot.com/2012/09/krotki-film-o-miosci-1988.html


Мелодия для шарманки

Жанр: социальная драма
Режиссер: Кира Муратова

Фільм який не схожий на фільм, це театральна постановка. Безліч моментів в стилі театру абсурду, ще більше таких, які говорять про байдужість, у данному випадку екзальтовану байдужість. 
Дитинство це період в житті людини, коли все сприймається особливо серйозно, по-справжньому, немає особливої різниці між грою в ляльки і пошуком батька в невідомому напрямі.

понеділок, 3 вересня 2012 р.

Life in a Day - Життя за один день (2011)


Жанр: документальний 


Режисера як такого тут немає, інакшими словами, режисером тут були представники цілої планети і цей фільм непересічний не стільки тому, що його ідея унікальна, скільки тому, що дозволяє відчути щось справді нове.
Переглянувши фільм розумієш, що кожен з нас живе у такому собі мікросвіті, який сам собою навколо нас будується, а там, за його межами мільярди інших світів.

неділю, 2 вересня 2012 р.

The Avengers (Marvel) - Месники (2012)

Жанр:             супергеройський екшн, фантастика
Режисер:        Джос Відон

Безліч людей під таким враженням, що я вирішив розширити діапазон і переглянути фільм-комікс. Ідея зібрати усіх героїв до купи не нова, і достатньо продуктивна. Це як набір цукерок асорті. Ти отримуєш можливість спробувати все і одразу.