неділю, 2 вересня 2012 р.

The Avengers (Marvel) - Месники (2012)

Жанр:             супергеройський екшн, фантастика
Режисер:        Джос Відон

Безліч людей під таким враженням, що я вирішив розширити діапазон і переглянути фільм-комікс. Ідея зібрати усіх героїв до купи не нова, і достатньо продуктивна. Це як набір цукерок асорті. Ти отримуєш можливість спробувати все і одразу.

Враження суперечливі, а тому найкраще обмежитись позитивними та негативними сторонами фільму:
+
Фільм знятий якісно, мільйони доларів роблять свою справу і глядача чекає красива картинка і різні спецефекти. Оскільки кіно перетворилося у засіб дати людині те, чого вона самостійно побачити / відчути / пережити не зможе, то фільм втішить розмаїттям неймовірних ситуацій і дозволить глядачу відчути себе супер героєм.
Кілька смішних сцен роблять фільм легким і не дають застрягнути у геройській метушні.
-
Нічого нового, але новизна у кінематографі, який відверто йде на чергові повторення здається вже давно не є критерієм. Світу вкотре загрожує небезпека і добрі хлопці об'єдналися щоб його врятувати. Масштаб небезпеки підібраний нібито для того щоб виправдати таку кількість героїв, але якщо відверто, то гадаю один Халк із легкістю би впорався, просто йому треба б було більше часу.
Боги з далекої галактики виглядають кумедно, по-сучасному...

У всякому разі кожен вже давно для себе вирішив...

2 коментарі:

  1. Як на мене - повний відстій, такий фільм хочеться забути відразу після перегляду. Тут немає ні сюжету, ні гри акторів, ні загадки, взагалі нічого немає вартого уваги. Тут є лише набір дорогих акторів, купа непотрібних комп'ютерних ефектів, десятки дебільних жартів, від яких погано на шлунку стає. Але найбільше дивує той факт, що цей фільм посідає високі місця в різних рейтингах, ніби це якийсь вартісне кіно, а не черговий мотлох

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. рейтинги ніколи не гарантія якості, взяти того ж Дена Брауна)

      Видалити