понеділок, 3 вересня 2012 р.

Life in a Day - Життя за один день (2011)


Жанр: документальний 


Режисера як такого тут немає, інакшими словами, режисером тут були представники цілої планети і цей фільм непересічний не стільки тому, що його ідея унікальна, скільки тому, що дозволяє відчути щось справді нове.
Переглянувши фільм розумієш, що кожен з нас живе у такому собі мікросвіті, який сам собою навколо нас будується, а там, за його межами мільярди інших світів.
Фільм на якийсь час розбиває усталеність і звичність погляду на банальні речі, дозволяє побачити світ очима іншого. До прикладу очима, які ніколи не бачили Києва чи Львова, Криму чи полісся, для яких звиклі інші пейзажі, клімат. Фільм вириває із звичності і показує, що все може бути інакшим, а ця інакшість починається просто тут, за стіною твоєї квартири і чим далі, тим дивовижнішим може бути світ.
І наш світ він теж дивовижний, яким би банальним і звичним нам це не здавалось, те що оточує нас теж наділене своєю естетикою, навіть радянські автобусні зупинки, навіть степ чи гори, що мають унікальну, ніде більше не повторювану кольористику.

Немає коментарів:

Дописати коментар